WPherstel.nl Logo

Is uw WordPress site gehackt?

Uw website snel weer online!

6 Signalen dat je WordPress site gehackt is

6 Signalen dat je WordPress site gehackt is

Gepubliceerd op 18 april 2018

Het is vaak niet meteen duidelijk of een WordPress site gehackt is. Soms duurt het zelfs even voordat je erachter komt. Hoe eerder de hack geconstateerd wordt, hoe beperkter de schade gehouden kan worden. Maar hoe kom je erachter dat je website gehackt is? 1. Je website is trager dan normaal Een signaal dat de… Lees verder.

Help! Brute Force aanvallen op mijn WordPress site!

Help! Brute Force aanvallen op mijn WordPress site!

Gepubliceerd op 10 april 2018

Er zijn twee manieren die hackers het meeste gebruiken om jouw WordPress website proberen binnen te dringen: lekken in de code van WordPress en plugins, of de Brute Force methode. Dat laatste gaat dit blog artikel over. Wat is de Brute Force Methode Vertaald in het Nederlands betekent het de Brute Kracht methode. Met brute… Lees verder.

Waarom worden WordPress websites gehackt?

Waarom worden WordPress websites gehackt?

Gepubliceerd op 5 april 2018

Het maakt niet uit hoe groot jouw blog of bedrijfswebsite is, of je veel bezoekers hebt of weinig, ook jouw WordPress website kan helaas gehackt worden. Maar waarom zouden ze jouw website willen hacken? En is dit een gerichte actie tegen jou? Nee, dit is zeker geen gerichte actie tegen jouw bedrijf. In dit artikel… Lees verder.

WordPress versie 4.9.5 beschikbaar

WordPress versie 4.9.5 beschikbaar

Gepubliceerd op 4 april 2018

Vandaag heeft WordPress versie 4.9.5 als update beschikbaar gemaakt. De laatste versie is een zeer belangrijke update aangezien er 28 bugs worden opgelost die in WordPress voorkwamen. Het is daarom aan te raden per direct in te loggen en uw WordPress installatie te updaten. In deze update worden drie belangrijke veiligheidslekken gedicht. U kunt updaten… Lees verder.

WordPress versie 4.9.4 beschikbaar

WordPress versie 4.9.4 beschikbaar

Gepubliceerd op 6 februari 2018

Vandaag heeft WordPress versie 4.9.4 als update beschikbaar gemaakt en is een vervolg update van de gisteren uitgebrachte versie 4.9.3. In deze versie zat namelijk een bug die ervoor zorgde dat WordPress zich niet meer automatisch kon updaten. Het is dus belangrijk dat u ook deze update installeert zodat, indien dat bij u ingeschakeld is,… Lees verder.

WPherstel.nl Logo